Organizația Creștină Agape

Contact

Logo Organizația Creștină Agape

Descriere

Dezideratul nostru este ca societatea contemporană să se reîntoarcă la valorile morale și principiile creștine cu privire la familie, care timp de secole s-au demonstrat a fi funcționale și eficiente.

Viziune: Promovăm valorile familiei tradițional-creștine în societate.

NE GASITI SI PE FACEBOOK AICI 

Conducere

Ionuț Moș Presedinte
Liviu Baltă Vicepresedinte

Proiecte


Împreună pentru familii în dificultate

  • Calea Baciului, fn, Cluj-Napoca, Cluj

Susținem material și financiar regulat familii care se confruntă cu probleme grave: lipsa unei locuințe, necesitatea unei terapii pentru afecțiuni cronice etc. Sprijinul nostru este oferit unui număr mic de familii, dar se adreseayă unor dificultăți care pot pune în pericol însăși existenta familiei.


Să fii cool nu-i destul

  • Calea Baciului, fn, Cluj-Napoca, Cluj

Promovăm bunele maniere în relație cu persoanele de sex opus. Acest proiect se adresează elevilor de liceu și se desfășoară pe parcursul anului școlar la nivelul municipiului Cluj-Napoca. În viitor vom păstra colaborarea cu liceele clujene prin proiecte cu denumiri diferite, dar care vizează același scop: promovarea valorilor familiei în rândul tinerelor generații.


Dezbateri despre viața de familie

  • Calea Baciului, fn, Cluj-Napoca, Cluj

În cadrul unor dezbateri de grup oferim famiilor participante posibilitatea de a afla cunoștințe noi și de a împărtăși experințe despre viața de cuplu. De regulă, întâlnirile se desfășoară în parohiile ortodoxe, dar și în alte locații, pe parcursul a șase sesiuni care formează un modul.


Activități

  • achitarea chiriei, în mod constant
  • periodic oferim pachete cu alimente și/sau îmbrăcăminte
  • ajutăm cu lobby în vederea rezolvării unor probleme pe care le are familia în relație cu diverși actori sociali