Începând cu 15 august 2019 Asociația Alternative Umanitare își încetează activitatea, iar site-ul eUmanitar va deveni inactiv.
Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat!
Echipa eUmanitar vă dorește succes în activitate!

Asociatia "Aici pentru tine"

Contact

Logo Asociatia "Aici pentru tine"

Descriere

Asociația “Aici pentru Tine” este o organizație nonguvernamentală care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, iar proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

NE GASITI SI PE FACEBOOK AICI 

Asociația ”Aici pentru Tine” a luat naștere din dragostea pentru aproapele nostru. Nu de puține ori ne gândim că soarta le-a oferit mult prea puțin unora dintre noi, iar acum au nevoie de ajutor. Fără dragoste părintească, singuri și vulnerabili, copiii aflați în centrele de plasament sunt poate cei mai neajutorați. Pentru ei, noi trebuie să întindem o mână de sprijin, să rostim o vorbă bună și să îi îndrumăm pe un drum corect. Dorința de a integra în societate copiii din centrele de plasament, atât prin educație, cât și prin activități culturale, este viziunea pentru care a luat naștere Asociația ”Aici pentru Tine”. Pentru ca fiecare tânăr care părăsește la vârsta de 18 ani aceste centre, să fi avut până la acel moment experiențele necesare pentru a putea fi independent. Dragostea nermărginită pentru copii îi aparține președintelui acestei Asociații, Adina Gal. Independentă din copilărie, sensibilă, dar în același timp o femeie puternică, a existat mereu dorința de a ajuta. De a face mai mult și de a susține copiii care nu au pe nimeni să-i îndrume. Nu i-a uitat însă pe cei aflați în dificultate, pe vârstnici, grupurile marginalizate, defavorizate, și nu numai. Susținută de soțul ei, Andras Zsolt Gal, dar și de cele două fetițe pe care le au împreună, Adina a pus bazele Asociației ce s-a înființat în 2015.

Deviza Asociației ”Aici pentru Tine”, este: ”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, iar proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Pe plan social, se dorește integrarea și consilierea mamelor maltratate, a copiilor abandonați, a grupurilor marginalizate, prin diferite activități comune, cat și prin găsirea unui loc de muncă pentru aceștia.

Pe plan educational, dorește susținerea copiilor cu rezultate excepționale sau nu, din centrele de plasament sau medii nefavorabile, prin educarea acestora, ajutându-i să participe la diverse cursuri specializate sau susținerea acestora în timpul școlii de stat.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, să acorde servicii sociale pe o perioadă nedeterminată.

De asemenea, Asociația deține un protocol de colaborare cu Direcția Generală pentru Asistența Socială și Protecția Copilului din Brașov cu scopul derulării de activități instructiv-educativ-culturale (spectacole, expoziții, simpozioane etc.) pentru și împreună cu beneficiarii centrelor de plasament din subordinea Direcției. Totodată, activitățile derulate în baza protocolului de colaborare vizează și activitățile de inițiere a copiilor și tinerilor pentru a le asigura o viață independentă, activități de orientare în carieră, sprijin și consiliere.

Conducere

Presedinte Adina Gal Presedinte

Proiecte

PLAN DE ACȚIUNE PRIVIND INTEGRAREA ÎN SOCIETATE ȘI DEZVOLTAREA EDUCAȚIONALĂ A COPIILOR ȘI TINERILOR DIN MEDII NEFAVORABILE ȘI CENTRE DE PLASAMENT DIN MUNICIPIUL BRAȘOV PENTRU PERIOADA FEBRUARIE 2016 – APRILIE 2016!

  • Strada Toporașului, nr.7, Brașov , Brasov, Brasov, 500372

Dreptul la educație și susținerea lor prin meditații afterschool și înscrierea acestora la diverse școli de pregătire profesională este o prioritate pentru noi! “Atunci când o să cresc o să mă fac polițist, ca să apăr toți copiii de oamenii răi”, asta spune Ștefan, un beneficiar al Asociației, care la 10 ani, a cunoscut abandonul și violența în familie. De asemen...


Activități

Gala de caritate ”Aici pentru Tine”

Campania sărbătorilor de iarnă ”Împreună de sărbători”  

Campania sărbătorilor de Paști ”Lumină pentru Suflet”