Asociația Solidaris

Contact

Logo Asociația Solidaris

Descriere

Obiectul principal de activitate al Asociației Solidaris este Serviciul de Ajutor Telefonic. Funcționarea Serviciului nostru la doua numere de telefon, la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș este ideea principala. La aceste numere de telefon primim atât solicitarile (alimente, medicamente, cumpărături, etc), cât și ofertele (voluntariat, sprijin financiar, donații diverse) care ne sunt adresate, indiferent de etnie, vârstă, sex sau confesiune. În cei șapte ani de existență telefoanele noastre au sunat de 6.000 de ori. Din aceste apeluri 1.500 au fost apelanți noi.

Obiective


 

Casă de refugiu. Înainte, între şi după furtuni. Diferenţa este că nu se află în munţi ci tocmai în inima oraşului. Acolo, unde câteodată este nevoie de raţiune, medicament, curăţenie, cumpărături, administraţii sau chiar de câteva cuvinte dulci.

Serviciul de Ajutor Telefonic Reformat a fost înfiinţat în 29 mai 2009 cu recunoştinţă faţă de Dumnezeu pentru o mulţime de lucruri bune primite de la El, pe care încă nici măcar nu i-am putut mulţumi.

Serviciile noastre sunt desfăşurate în cadrul Eparhiei Reformate din Ardeal cu ajutorul oamenilor de afaceri şi a voluntarilor locali.

Pe numărul uşor de reţinut (0040) 264 / 56 5656 ne-au contactat deja sute de oameni cu diverse nevoi şi ofertări, în fiecare vineri între orele 15-20. Şi pe această cale dorim să îi mulţumim pentru încrederea  şi sprijinul acordat!

 

Conducere

Fondator Norbert Sajo Manager