Asociația noastră s-a născut din voința de a crea ceva în plus în educație. Convingerea noastră este că învățământul are nevoie de o permanentă reînnoire, în zilele noastre este prea puțin să introducem în educație doar metodele clasice.
Axăm o importanță semnificativă pe multiculturalitate. Ne străduim să educăm copiii în așa fel încât, chiar de la vârsta preșcolară, ei să aibă oportunitatea de a crește înconjurați de alte naționalități, ca acest lucru să devină pentru ei un stil de viață natural.
În atingerea scopului nostru, introducem metode inovative, care transformă învățatul propriu-zis într-o experiență plăcută, care să îi conducă la trăirea sentimentului de realizare.
Pe aceste obiective ne axăm în programele noastre zilnice în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Mikó și a asociației.
Avem ca scop de a ajuta drumul profesional al studentilor care studiaza stiinte ale educatiei, sau stiinte sociale, sau vor sa lucreze cu copii in diferite domenii.
Dorim sa oferim un festival de calitate dedicat tuturor copiilor din zona, indiferent de limba sau posibilitati. Activitățile, jocurile și decorațiile festivalului pentru copii vor fi definite în principal de tema: călătorii prin lume. Pe teritoriul unde va fi organizat festivalul se va putea plăti cu monede speciale. Copiii vor putea face rost de monede, participând la diferite jocuri...
Scopul nostru este menținerea și renașterea tradițiilor de ziua Sfântului Martin. Vă invităm să fiți alături de noi cu felinare de mână, să ne înpărtășim flacăra binelui. Pornim de la intrarea parcului dinspre Opera Maghiară, plimbăm în jurul lacului, iar la filegorie vă invităm la un ceai cald și pâine cu untură. Atmosfera caldă va fi asigurată de muzicanți.  ...
Avem ca scop de a ajuta drumul profesional al studentilor care studiaza stiinte ale educatiei, sau stiinte sociale, sau vor sa lucreze cu copii in diferite domenii in timpul vacantei de vara
Sprijinirea organizatiilor, fundatiilor, asociatiilor de profil social sau medical, profilat la copii bolnavi/nevoiasi sau copii cu ces prin creatii artistice/ fotografii etc
Contribuţia la reducerea marginalizării copiilor cu CES, cu dificultăţi de învăţare, precum şi la schimbarea mentalităţilor şi atitudinii elevilor, cadrelor didactice faţă de aceştia; mijlocirea de către copii din gradnita a unei bune integrări sociale a copiilor cu CES prin implicare directă în formarea autonomiei personale a acestora.
Formarea educatoarelor si ingrijitoarelor in acest domeniu