Asociatia Internationala Romania-Olanda „ROIAMA” Dej

Contact

Logo Asociatia Internationala Romania-Olanda „ROIAMA” Dej

Descriere

Suntem o organizatie unmanitara. Asociaţia lucreaza in colaborare cu Fundatia ‘Dalfsen helpt Oost-Europa’ din Olanda

Dorim sa facem publica activitatea noastra sustinuta de multi ani in aceasta regiune, desi nu sub acelasi nume dar suntem prezenti in aceasta zona a judetului Cluj, judetelor apropiate, si in judetele din Moldova.Inca din anul 1990, Dl.Vicepresedinte al Asociatiei noaste Jan Maters si echipa lui au sustinut o activitate intensa in Ardeal. „Asociatia Internationala Romania-Olanda "ROIAMA" Dej” s-a infiintat in anul 2000 dar am activat sub alta forma, cu ajutorul ANMRF LP. Dej . Din 2014 am hotarat sa preluam toate activitatile de colaborare cu Fundatia “DALFSEN helpt O.EUROPA” din Olanda , ONG care ne-a ajutat si sustinut de-a lungul anilor, incepand imediat dupa anul istoric 1989.
Dorim sa desfasuram in continuare o activitate de ajutorare pentru paturile sociale dezavantajate, dar si sa aducem sprijin in educatie, asistenta sociala,voluntariat, in schimburi culturale, artistice si mai ales pe plan educational, pentru formarea unor tineri specializati in diferite domenii, prin organizarea schimburilor de experienta intre cele doua tari si o mai buna cunoastere si constientizare a posibilitatilor oferite de colaborarea noastra.
Dna.Maters Rodica, presedinta asociatiei noastre impreuna cu sotul ei si echipa cu care lucram, aducem o buna dovada a capacitatii creative si dorintei de progres pe toate planurile a acestui binecuvantat pamant.

Ne gasiti si pe Facebook la Asociatia Internationala Romania-Olanda „ROIAMA” Dej

 

Conducere

Rodica Maters Presedinte