Asociația Casa Aksza

Contact

Logo Asociația Casa Aksza

Descriere

Domnul Isus a spus, că vulpile au vizuini și păsările cerului au cuiburi, dar Fiul Omului nu are unde-și odihni capul (Luc 9,58). A avut dreptate. Și azi sunt mulți copii,  cu care Isus se identifică, și care nu au nici vizuini, nici cuiburi, nici loc, unde să se odihnească, și nu au nici liniște, nici siguranță de a putea  să-și aplece capul.

   Unul vine din nenorocire mai mare decât altul. Mama a murit, în singura camera, pe care o au, stau trei copii, curentul s-a tăiat, apa, încălzire nu este, tata, când vine beat acasă fugărește copii afară în grajdul neexistent. Celălalt are mama, dar tata este necunoscut, și mama a dispărut și nici nu vrea să aude de el/ea. Da sunt copii, care în adevăr nu au pe nimeni și nu au nimic. Dar cel care la naștere a fost primit de omenire într-un grajd uitat, se identifică cu ei călăuzind pașii lor către pășuni verzi și apă de odihnă, cum spune Psalmul 23.

   Casa Aksza este pășune verde și apă de odihnă din mila veșnică a Domnului și din bunătatea și dragostea oamenilor, care știu, că paharul oferit unui copil neputincios, este oferit Domnului. Acest pahar poate să fie o vorba bună, rugăciune, o bucată de pâine, orice aliment și ajutor pentru plata utilităților. Vă mulțumim din inima.

Conducere

Irma Molnar Presedinte