Începând cu 15 august 2019 Asociația Alternative Umanitare își încetează activitatea, iar site-ul eUmanitar va deveni inactiv.
Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat!
Echipa eUmanitar vă dorește succes în activitate!

Master Class în Interviul Motivațional

Master Class în Interviul Motivațional

Într-un anumit sens, Interviul Motivațional (IM) este simplu. Dar a ajunge să fie practicat cu măiestrie, nu este o performanță care se întâmplă nici ușor, nici repede. Deseori IM presupune schimbări de paradigmă în gândirea sau atitudinea celui care îl practică. În plus, conversația în stilul IM este foarte dependentă de finețea limbajului. Iar nuanțele unei întrebări sau reflecții sunt cele care pot muta focusul unei discuții de pe discursul împotriva schimbării pe un discurs care facilitează schimbarea în bine (sau invers).

MasterClass-ul în IM se adresează persoanelor care au parcurs deja o Formare de bază în IM și, înțelegându-i valoarea și potențialul, doresc să își îmbunătățească abilitățile de a-l practica, în contextul unei supervizări profesionale și a posibilității de a-l exersa împreună cu alți colegi.

Workshop-ul de o zi se adresează unui grup mai restrâns de cursanți datorită numărului mare de exerciții practice și interactive care se vor desfășura. Participanții vor exersa:

 • Identificarea discursului pentru schimbare și reacția corectă la acesta
 • Formularea de reflecții simple și complexe
 • Formularea de afirmări pentru întărirea autonomiei clientului
 • Recunoașterea discursului împotriva schimbării și reacția corectă la acesta
 • Identificarea semnalelor de dezacord dintre client și terapeut și refacerea relației terapeutice
 • Negocierea unor obiective comune pentru terapie în stilul IM.

Fără îndoială, clienții sunt experții propriilor vieți. Dar terapeutul poate deveni un expert al conversației. Astfel, când cele două expertize conlucrează, șansele ca lucrurile să progreseze în bine cresc semnificativ. MasterClass-ul în IM este o ocazie de excepție ca cei care s-au inițiat deja în IM să își .

Cine facilitează acest seminar?

Bert Bakker (Olanda) este trainer, autor, consultant și supervizor pe tematica schimbării. De asemenea, el are mulți ani de experienţă ca pastor şi publicist. Activitatea sa profesională se desfășoară pe plan intern şi internaţional, în domenii precum educație, training și coaching pentru profesioniști din sănătate, învăţământ superior, sectorul non-profit, biserici și business. Pentru Bert, cooperarea și facilitarea specifice Interviului Motivațional sunt un mod de viață. Suntem încântați și onorați să-l avem pentru a patra oară în România.

Informații despre desfășurarea seminarului:

 • Data desfășurării cursului este 11 mai 2019
 • Seminarul se va desfășura în Cluj-Napoca, la Turnul Croitorilor.
 • Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierii. Locul este confirmat în urma trimiterii Formularului de înscriere și a dovezii efectuării plății. Dacă veți participa și la Formarea de bază în IM, Formularul de înscriere trebuie completat o singură dată. Pentru completarea Formularului de înscriere, accesați link-ul de mai jos:
 •  
 • Taxa de participare este de 100 ron/persoană dacă plata se efectuează în regim early-bird (până la 31 martie 2019), respectiv 150 ron/persoană pentru înscrieri între 1 aprilie – 5 mai 2019. După completarea Formularului de înscriere, veți primi pe email coordonatele pentru efectuarea plății. Dacă aveți nevoie de factură, veți primi factura proformă pe baza căreia veți putea efectua plata.
 • Programul de desfășurare a seminarului este 9.00-17.00, desigur, cu pauza de prânz și pauze de cafea intercalate. Masa de prânz nu este inclusă. Participarea completă pe toată durata seminarului este obligatorie, având în vedere construirea treptată a materialului și numărul mare de exerciții practice care necesită exersarea cunoștințelor și abilităților dobândite pe parcurs.

Pentru orice informații vă stăm la dispoziție la: stefana.racorean@preventis.ro sau tel. 0364 805114 (Asociația Preventis)

 

Mai mult pe facebook.com/events

Sursa: facebook.com/events

)