Dăruiește din suflet pentru o educație sănătoasă

Dăruiește din suflet pentru o educație sănătoasă

În 2018 am ajuns la cea de-a 4-a ediție a Galei de caritate “Dăruiește din suflet”, care are loc luni, 17 Decembrie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. 

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru o dezvoltare fizică și mentală sănătoasă a copiilor din centre de plasament, prin proiectul Live4Life. Programul este implementat și susținut de Clubul Sportiv Transilvania Seeds.

Clubul Sportiv Transilvania Seeds susține, în prezent, 10 copii din centre de plasament să aibă acces la antrenamente de fotbal, cu tot cu ceea ce presupun acestea - echipamente, transport dus-întors de 3 ori pe săptămână, închirierea terenurilor, plata antrenorilor și cantonamente. Costurile, pe an, se ridică la 13.000 de euro. 

Scopul galei este strângerea de fonduri pentru asigurarea cheltuielilor pe un an, dublarea numărului de beneficiari, creșterea numărului de antrenori și crearea de programe noi care să ajute la dezvoltarea personală a tinerilor ce provin din sistemul de protecție. 

Și avem din nou nevoie de ajutorul tău. DOAR ÎMPREUNĂ putem reuși! Să dăruim din suflet pentru o educație sănătoasă!

 

Citeste mai mult pe facebook.com/events

Sursa: facebook.com/events

)